• 1397/11/01 - 13:09
  • تعداد بازدید خبر : 14
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

بالاترین سطح نظام ارجاع الکترونیک کشور در گیلان استقرار یافت

دانشگاه علوم پزشکی گیلان، موفق به استقرار بالاترین سطح نظام ارجاع الکترونیک کشور شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( وب دا)؛ دانشگاه علوم پزشکی گیلان، برای اولین بار در کشور موفق به استقرار بالاترین سطح نظام ارجاع الکترونیک کشور شد. در این زمینه، کلینیک فوق تخصصی بعثت رشت، به عنوان مرکز سطح سه(B) ، اولین بازخوراند خود را به سطح یک ارسال کرد.

گام های نظام ارجاع الکترونیک، شامل: سطح یک (مراکز بهداشتی) و سطح دو (مراکز درمانی و کلینیک های تخصصی) و سطح سه (مراکز درمانی و کلینیک های فوق تخصصی) است. در سطح سه، که بالاترین سطح نظام ارجاع است، مردم پس از ارجاع به مراکز تخصصی و فوق تخصصی توسط پزشکان فوق تخصص خدمات دریافت می کنند.

منظور از سطح سه (B)، مراکز آموزشی درمانی، کلینیک های تخصصی و فوق تخصصی بعثت و دندانپزشکی رشت هستند. سطح سه (A) نیز مراکز درمانی واقع در سه قطب انزلی، تالش و لاهیجان هستند که که خدمات تخصصی و فوق تخصصی ارایه می کنند.

این طرح، در ده مرکز بهداشتی درمانی رشت بصورت پایلوت انجام می شود و تا پایان سال، در همه مراکز بهداشتی درمانی رشت استقرار می یابد.

کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بعثت رشت، به عنوان یک واحد دولتی، تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان و عمدتاً با استفاده از نیروهای تخصصی و فوق تخصصی عضو هیأت علمی تمام وقت دانشگاه فعالیت کرده و رسالت اصلی آن، ارایه خدمات تشخیصی و درمانی در رشته های تخصصی و فوق تخصصی پزشکی است. در حال حاضر، این کلینیک با بیش از 80 پزشک، در 29 رشته تخصصی و فوق تخصصی مختلف، پاسخگوی نیازهای تشخیصی و درمانی مراجعین بوده و تمامی خدمات تشخیصی و درمانی، با تعرفه دولتی به بیماران ارایه می شود.

این کلینیک با ارایه خدماتی نظیر تست ورزش، اکوکاردیوگرافی، هولتر ریتم و فشار خون، نوار قلب، نوار مغز، نوار عصب و عضله و اسپیرومتری، با آزمایشگاهی مجهز، پاسخگوی نیاز مراجعه کنندگان برای دریافت خدمت پاراکلینیکی نیز می باشد. بخش شیمی درمانی این کلینیک نیز با 18 تخت فعال در حال خدمات رسانی به بیماران است.

گفتنی است: اجرای پروژه نظام ارجاع الکترونیک گیلان، از تیرماه سال جاری، با استقرار در مراکز بهداشتی صومعه سرا، آغاز شد. دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تیرماه تا آبان ماه جاری در بستر سامانه نظام ارجاع الکترونیک توانست به بیش از ۳۰۰۰ بیمار خدمات سلامت ارایه کند و در این زمینه باز خوراند ۳۵ درصد مراجعین نیز به صورت الکترونیکی به پزشک ارجاع دهنده برگشت داده شده است تا در پرونده الکترونیک سلامت آنها ثبت شود. در این راستا هیات رییسه وزارت بهداشت طی نشستی از ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان بابت اجرای موفق این برنامه در سطح کشور، تقدیر کرد.

پی نوشت: نظام ارجاع یکی از برنامه های ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش جامعه براساس دستور العمل های ارایه خدمات است. طبق این برنامه، سطوح ارایه خدمت و مراقبت سلامت در ۳ سطح به مراجعین ارایه می شود که سطح یک شامل خدمات ارتقای سلامت، پیشگیری و درمان های اولیه است که توسط مراجعه فرد به پزشک خانواده یا تیم سلامت اتفاق می افتد و سطح دو شامل خدمت درمان تخصصی و سطح سه نیز خدمات فوق تخصصی را شامل می شود./ن

  • گروه خبری : معاونت تحقبقات و فناوری
  • کد خبر : 43840
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/11/01 13:09
آرشیو
آرشیو