• 1397/09/19 - 15:57
  • تعداد بازدید خبر : 28
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

باید فرهنگ پژوهش را در دانشگاه نهادینه کنیم

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در همایش یکروزه در دانشکده پزشکی اظهار داشت: باید فرهنگ پژوهش را در دانشگاه نهادینه کنیم.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، همایش یک روزه پژوهش، صبح امروز (دوشنبه) با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و اعضای هیأت علمی در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی رشت برگزار شد.

 دکتر شادمان نعمتی- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن تشکر از حضور عزیزان، هفته پژوهش را تبریک گفت و افزود: مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه، با حضور دکتر علی نوبخت حقیقی- نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، دکتر شاهین آخوندزاده – قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر احمدرضا دهپور- عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان و استان، ساعت 8 صبح روز پنجشنبه، 22 آذر ماه سال جاری در سالن اجتماعات بانک صادرات رشت واقع در میدان فرهنگ برگزار می شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه گفت: در نظر است که در این مراسم حکم استادی افتخاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان به این سه دانشمند گرانقدر کشور تقدیم شود و همچنین تقدیر و تجلیل از زحمات سی و چند ساله آموزشی- پژوهشی، استاد دکتر عبدالرسول سبحانی، بویژه در مسند معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه صورت پذیرد.

 اصل مسأله، مسأله فرهنگی است و باید فرهنگ پژوهش را در دانشگاه نهادینه کنیم

دکتر نعمتی اظهار داشت: در حال حاضر شاخص های علم سنجی دانشگاه پیشرفت بسیار خوبی دارد و این نشانگر این است که فرهنگ پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی گیلان نهادینه شده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه بیان داشت: امتیاز آزمایشگاه جامع تحقیقاتی در دانشگاه گرفته شده و اکنون زمان آن رسیده که باید برای راه اندازی آن تلاش کنیم.

دکتر نعمتی ضمن اشاره به گراند پروژه دانشگاه تصریح کرد: این پروژه در واقع شناسنامه دار کردن تدوین نقشه جامع علم و فناوری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان است. در این نقشه جامع علم و فناوری، لاین های تحقیقاتی ایجاد شده و با قرار گرفتن در کنار قابلیت های درمان و آزمایشگاهی و... نقشه جامع علم و فناوری تدوین می شود.

وی در ادامه علاوه بر کمیت به اهمیت کیفیت مقالات اشاره کرد و گفت: Peer Review (داوری همتا) اساس پژوهش در سراسر دنیا است و یکی از مواردی که برای افزایش کیفیت مقالات مهم است، Peer Review می باشد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه اظهار داشت: از دستاوردهای معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در سال جاری، راه اندازی سامانه پژوهشیار است و  از مزایایش این است که کمیت و کیفیت داوری های مقالات در این سامانه ثبت می گردد.

دکتر نعمتی در پایان گفت: بنا داریم در مراسم تجلیل از پژوهشگران دانشگاه هم در بخش پژوهش و هم در بخش نشریات، از 20 تن از داوران تقدیر به عمل آید و حضور پر شور همه دوستداران پژوهش دانشگاه در این مراسم مایه افتخار خواهد بود.

دکتر مهریار حبیبی رودکنار نیز با بیان اینکه امروزه در جوامع با توجه به ازدیاد جمعیت، منابع مصرفی کاهش یافته و با عنایت به وضعیت موجود، سیستم خدمات رسانی کلان باید انجام شود، افزود: آزمایشگاه های جامع تحقیقاتی به عنوان زیرساخت برای توسعه علم و فناوری در دانشگاه است و با توجه به این امر، امیدواریم با استفاده از آزمایشگاه های جامع تحقیقاتی در دانشگاه، بتوانیم متد و روش های جدید را ابداع کرده و بواسطه این آزمایشگاه ها، مقالات با کیفیت تولید نماییم و باعث درآمد زایی در دانشگاه شویم.

وی خاطر نشان کرد: تفکر آزمایشگاه جامع تحقیقاتی از جنبه های اقتصادی،نیروی انسانی و خدمت رسانی گسترده اهمیت دارد.

تقدیر و تشکر از اساتید گرانقدر دانشگاه، دکتر بهرام سلطانی و دکتر مهریار حبیبی رودکنار در خصوص راه اندازی آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه پایان بخش این همایش بود.

گفتنی است: این همایش برای دومین سال متوالی با حضور روسا و معاونان دانشکده های تابعه و اعضای هیئت علمی دانشگاه، در دو پنل با موضوع آزمایشگاه جامع تحقیقاتی علوم پزشکی گیلان و داوری همتا برگزار شد و در این پانل ها در مورد مواد آزمایشگاهی، نیروی انسانی و چالش های پیش رو در خصوص استفاده درست از دستگاه های موجود در آزمایشگاه جامع تحقیقاتی و راهکارهایی برای نحوه استفاده از دستگاه هایی که کارایی لازم را دارند مطالبی ارایه شد.

  • گروه خبری : معاونت تحقبقات و فناوری
  • کد خبر : 42402
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/09/19 15:57
آرشیو
آرشیو