• 1395/10/12 - 15:52
  • تعداد بازدید خبر : 22
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

برگزاری کارگاه استارتاپ در دانشگاه علوم پزشکی گیلان

کارگاه یکروزه استارتاپ (startup) صبح امروز (یکشنبه) در دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری: اولین کارگاه استارتاپ (startup) دانشگاه صبح امروز (یکشنبه ) با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، رییس پارک علم و فناوری گیلان، مدیر فناوری سلامت، مدرسین ، روسای مراکز تحقیقاتی، مدیران گروه های آموزشی، اعضای هیأت علمی و کارشناسان پژوهشی در سالن کارگاه های دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت برگزار شد.

دکتر شادمان نعمتی- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ابتدا ضمن تاکید بر چشم انداز دانشگاه تا سال 1404 مبنی بر پیشرو در دانشگاه های نسل سوم ، به شعار اصلی معاونت تحقیقات و فناوری تحت عنوان " هر عضو هیأت علمی ، یک شرکت دانش بنیان اشاره نمود. وی اظهار داشت: کارگاه استارتاپ برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شده است و در سیر تکامل دانشگاه ها، دانشگاه علوم پزشکی گیلان به سمت دانشگاه های پیشرو در نسل سوم گام برداشته و در این راستا کارآفرینی و تولید ثروت یک ضرورت می باشد.

وی افزود: بازار سلامت (Health marketing) از مهمترین حوزه ها در کنار صنعت و کشاورزی است و یک سوم ثروت های موجود در جامعه را به خود اختصاص داده است و در این بازار جهت استفاده بهینه از منابع ، باید ابزارها را اصلاح و باز سازی نماییم. برای تولید کالاهای جدید و تشخیص این که چقدر ریسک پذیر هستند یکسری مسایل اساسی وجود دارد که یکی از این مسایل سرمایه است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان جزو اولین دانشگاه های علوم پزشکی در کشور می باشد که شورای عالی فناوری سلامت را تشکیل داده است و تاکنون سه جلسه نیز برگزار شده و طی این جلسات چند شرکت و هسته های فناور در مرکز رشد مستقر گردیده است.

وی در ادامه افزود: فرهنگ سرمایه گذاری (Venture Capital) پایه علمی و جهانی دارد و امروزه سرمایه گذاری توجه بسیاری از مسوولین را به خود جلب نموده و برنامه ریزی های کشور نیز بر اساس اقتصاد دانش بنیان بنا شده است،این یکی از مهمترین راه ها جهت بهینه سازی منابع و اقتصاد مقاومتی می باشد و در این راستا دانشگاه علوم پزشکی آمادگی دارد تا در زمینه شرکت های دانش بنیان سرمایه گذاری نماید.

دکتر نعمتی در خصوص وجود زیر ساخت هایی از جمله مراکز تحقیقاتی در دانشگاه اظهار داشت: معاونت تحقیقات و فناوری در نظر دارد که مراکز تحقیقاتی دانشگاه را وارد عرصه استارتاپ نموده و ایده های اولیه در کنار صاحبان سرمایه و صنعت قرار گرفته تا در این مسیر بتوانیم به سمت تولید فراورده حرکت کرده و از این سرمایه و زیر ساخت ها برای اهداف دانشگاه استفاده نماییم.

سپس دکتر مجید متقی طلب- رییس پارک علم و فناوری در خصوص نیاز به نظام مدیریت منسجم و هدفمند و کارآمد و استفاده بهینه از منابع سخنانی ایراد کرد.

در ادامه دکتر نجم اله طایفه- مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه هدف اصلی تشکیل کارگاه ها را زمینه سازی برای تشکیل استارتاپ های متعدد در مراکز تحقیقاتی دانشگاه و گروه های آموزشی عنوان کرد و با اعلام حمایت از ایده های فناورانه تأکید نمود که زیرساخت های لازم برای توسعه فناوری و خلق ثروت در حد قابل قبولی آماده شده است و با همت مسوولان ارشد دانشگاه این روند سرعت بیشتری خواهد گرفت.

پی نوشت: استارتاپ یک سازمان موقت است که با هدف یافتن یک مدل کسب و کار تکرارپذیر و مقیاس پذیر بوجود آمده است. به زبان ساده تر استارتاپ به شرکت‌های نوپایی گفته می‌شود که با یک ایده‌ی ساده و اولیه شروع می‌کنند و به سرعت رشد می‌یابند و به درآمد می‌رسند. یک شرکت استارتاپی که به اختصار «استارتاپ» و در زبان فارسی «کسب‌و‌کار نوپا» نامیده می‌شود، نوع خاصی از کسب‌و‌کار نوظهور است که از سرعت رشد تجاری بالایی برخوردار است.
  • گروه خبری : معاونت تحقبقات و فناوری
  • کد خبر : 22983
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

2 3 4 5 6 7 8 9

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1395/10/12 15:52
آرشیو
آرشیو