• 1400/05/14 - 22:28
  • تعداد بازدید خبر : 35
  • زمان مطالعه: 4 دقیقه
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت:

مخترعین و نخبگان در تحقق چشم انداز دانشگاه، نقش ارزنده دارند

امروز مسیر حرکت دانشگاه علوم پزشکی گیلان ترسیم شده است و دانشگاه مصمم است در بین دانشگاه های نسل سوم پیشرو  باشد.  مسلما" برای تحقق چنین چشم اندازی، نقش نخبگان و مخترعین بسیار اثرگذار و ارزنده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی ( وب دا ): رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، صبح امروز ( چهارشنبه ) در نشست مخترعین و مدیران شرکت های دانش بنیان دانشگاه، ضمن تاکید بر روشن بودن مسیر حرکت هر فرد یا گروه در دانشگاه، گفت:  بدون ترسیم مسیر حرکت، نتیجه  فعالیت ها اثربخش نخواهد نبود .
دکتر یوسف زاده با اشاره به قدمت سی ساله دانشگاه علوم پزشکی گیلان ،از این دانشگاه به عنوان یک نهاد جوان با پتانسیل های زیاد، یاد کرد.
وی افزود :  اما علی رغم وجود همه این پتانسیل ها، تا کنون دانشگاه آن جایگاهی را  که شایسته آن بوده ، کسب نکرده است.
دکتر یوسف زاده با بیان این مطلب که طی سال های اخیر، دلایل زیادی مانند وجود محدودیت های مالی، بر روی تصمیم گیری های دانشگاه موثر بوده است، تاکید کرد : ما می خواهیم با تکیه بر آینده پژوهی و مطالعه روندها و اتفافاتی که تاکنون در دانشگاه رخ داده است ،در مسیر آینده دانشگاه گام برداریم و به واسطه آن از وضعیت موجود خارج شویم.
وی با تکیه بر چهار محور علمی، ( اتم ، اطلاعات ، ژن و نرون)  به عنوان چهار محور اصلی حرکت علمی جهان تا سال 2050 ،  گفت: سازمان های مدعی باید در این مسیر برنامه ریزی کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، خاطر نشان کرد : مهمترین مشکل دانشگاه نبود یک برنامه راهبردی بود . در این راستا، طی ماه های اخیر، جلسات متعدد کاربردی برای  ترسیم افق چشم انداز دانشگاه علوم پزشکی گیلان، برگزار شد  . به طوری که  امروز شاهد ثمردهی این تلاش ها و تدوین چشم انداز دانشگاه هستیم. به نظر می رسد، تا هفته آینده با اتمام برنامه های کلان، وارد فاز اجرایی و عملیاتی شویم.
وی، با اشاره به چشم انداز دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، خاطر نشان کرد: ما می خواهیم طی ده سال آینده در بین دانشگاه های نسل سوم کشور، پیشرو باشیم و بی شک تحقق این مهم بدون توجه به مقوله آینده پژوهی محقق نخواهد شد.  در این زمینه کارآمدی در ارایه ی خدمات و پیشگامی در شاخص های سلامت نیز از رسالت های دانشگاه محسوب می شود که با تکیه بر بهبود فرایندها و ارتقای زیر ساخت ها ،مد نظر قرار گرفته است. 
دکتر یوسف زاده با اشاره به برندسازی و بین المللی کردن فعالیت ها در دانشگاه به عنوان دو هدف اساسی، تصریح کرد : تبدیل دانشگاه علوم پزشکی گیلان به قطب گیاهان دارویی یک فرصت استراتژیک برای دانشگاه محسوب می شود. فرصتی که می تواند با ورود به عرصه دانش ، تولید و عرضه، گیاهان دارویی را  در کنار دو محصول چای و برنج،  قرار دهد و این یک فرصت  استراتژیک برای استان گیلان، است.
وی ادامه داد: امروز مسوولین استانی نیز از این فکر حمایت می کنند به طوری که شاهد راه اندازی شورای راهبردی گیاهان دارویی، در استان گیلان هستیم.
دکتر یوسف زاده، خاطر نشان کرد : امروز مسیر حرکت دانشگاه علوم پزشکی گیلان ترسیم شده است و دانشگاه مصمم است در بین دانشگاه های نسل سوم پیشرو  باشد.  مسلما" برای تحقق چنین چشم اندازی، نقش مخترعین بسیار اثرگذار و ارزنده است.

وی با اشاره به راه سخت و پرفراز و نشیبی که در انتظار دانشگاه است، گفت : تمام فعالیت های دانشگاه از این پس در راستای اهداف استراتژیک تدوین شده در کمیته راهبردی، خواهد بود. 
رییس دانشگاه علوم پزشکی، اذعان کرد : با کمک نخبگان، افق روشنی در مسیر آینده دانشگاه خواهیم داشت و باید با توجه به فعالیت های عرصه درمان و بالین، بستر مناسبی، برای استفاده از این پتانسیل ها ایجاد کنیم.
دکتر یوسف زاده، در پایان تاکید کرد: غول خفته تحقیقات بالینی دانشگاه اگر بیدار شود، هیچ تحقیقاتی یارای مقابله با آن را نخواهد داشت.
در این جلسه دکتر رسول تبری – سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با اشاره به نگرش مثبت ریاست دانشگاه در خصوص فعالیت های پژوهشی و به کارگیری فناوری های نوین در دانشگاه ،گفت : امروز انرژی مضاعفی در بدنه نخبگان دانشگاه دمیده شده است و به نظر می رسد تا پایان سال شاهد توسعه ی شرکت های دانش بنیان در دانشگاه، باشیم و بتوانیم علم را برای تولید ثروت در خدمت بگیریم.
مخترعین حاضر در جلسه نیز با معرفی خود و بیان مطالبی در خصوص فعالیت های علمی انجام شده،  توجه و حمایت بیشتر ریاست دانشگاه را خواستار شدند. در پایان این نشست کمیته ای جهت جمع بندی و اتخاذ تصمیمات لازم برای بهبود فعالیت های نخبگان و ارتقای شرکت های دانش بنیان در دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، برگزار شد.
خاطر نشان می شود: حرکت به سمت تعالی به معنای واقعی خود زمانی محقق می شود که نخبگان و مخترعین نقش خود را در ارایه طرح های خلاقانه برای رفع نیاز بخش های مختلف درمانی، آموزشی و بهداشتی  به نحو شایسته ای به انجام برسانند.
توجه به مراکز رشد فناوری مانند؛ مرکز رشد فناوری سلامت می تواند بستر مناسبی برای ارتقای فعالیت های سلامت در گیلان باشد. در این خصوص، شناسایی افراد توانمند و بهره مندی از پتانسیل آنها، ضامن دست یابی دانشگاه به اهداف استراتژیک آن است.
دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز در ابتدای حرکت بزرگ خود به سمت تعالی قرار گرفته است.  بی شک در نخستین گام ها، با  مسایل و موضوعاتی مواجه خواهیم بود که رفع هرکدام از آنها نیازمند برگزاری جلسات کارشناسی می باشد. امید است در ادامه مسیر با شناسایی ظرفیت ها و  استفاده از پتانسیل های دانشگاه، شاهد رشد و شکوفایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و به تبع آن استان گیلان باشیم.

  • گروه خبری : معاونت تحقبقات و فناوری
  • کد خبر : 18368
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1395/04/09 22:28
آرشیو
آرشیو