برگزاری «دومین وبینار ملی فناوریهای جایگزین حیوانات آزمایشگاهی»
پژوهشگاه رویان و دانشکده علوم پایه و فناوری های نوین علوم پزشکی جهاددانشگاهی، «دومین وبینار ملی فناوریهای جایگزین حیوانات آزمایشگاهی» در سال 1400 را برگزار می کند.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ پژوهشگاه رویان و دانشکده علوم پایه و فناوری های نوین علوم پزشکی جهاددانشگاهی،«دومین وبینار ملی فناوریهای جایگزین حیوانات آزمایشگاهی» ویژه گروههای علوم پزشکی، علوم زیستی، علوم پایه، دامپزشکی،پژوهشگران و گروههای آموزشی استفاده کننده از حیوانات آزمایشگاهی را در تاریخ سوم تیر 1400 از ساعت 9 لغایت 12:30 به صورت مجازی برگزار می کند.
سرفصل آموزشی وبینار شامل: 1- توموروئیدهای مشتق از بیمار به عنوان ابزاری برای درمان شخصی سازی شده در سرطان تخمدان 2- به کارگیری روشهای محاسباتی رایانه ای در دستیابی به داروها و ترکیبات موثر جهت پیشگیری و درمان بیماریها 3- مطالعات اومیکس و مولتی اومیکس به عنوان ابزاری در کاهش استفاده از حیوانات آزمایشگاهی 4- معرفی تکنولوژیهای جدید جایگزین حیوانات آزمایشگاهی با تاکید بر استفاده از هوش مصنوعی در مطالعات جنین شناسی 5- گزینههای جایگزین آزمایشات حیوانی با تمرکز بر فن آوریهای کمک باروری 6- انجماد نمونههای تولید مثلی راهکاری جهت جایگزینی حیوانات آزمایشگاهی می باشد.
لازم به ذکر است؛ این وبینار دارای امتیاز بازآموزی برای جامعه پزشکی است. علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برنامه وبینار و شرایط ثبت نام می توانند به آدرس: https://ethics.acecr.ac.ir/News/News.aspx?nwscid=0&nwsId=35 مراجعه نمایند.
نظر دهید