• 1396/11/14 - 12:37
  • تعداد بازدید خبر : 46
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری کارگاه کارآزمایی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان

کارگاه دو روزه "کارآزمایی بالینی" ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه در محل سالن کارگاه های دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ به منظور توانمندسازی اعضای هیأت علمی دانشگاه در زمینه پژوهش های بالینی، کارگاه دو روزه "کارآزمایی بالینی" با حضور دکتر میرسعید عطارچی- مدیر تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر میرسعید هاشمی- عضو هیأت علمی دانشکده شهید بهشتی تهران (مدرس کارگاه)، اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی گیلان، روزهای شنبه و یکشنبه مورخ 14 و 15 بهمن ماه سالجاری از ساعت 8 صبح الی 15 عصر در محل سالن کارگاه های دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت در حال برگزاری است؛ در این کارگاه دو روزه مباحثی در زمینه انواع طراحی های مطالعات کارآزمایی (Types of Trials Designs)، روش تخصیص تصادفی و کورسازی (Randomization & Masking)، نتایج و تجزیه و تحلیل (Outcomes & Analysis)، اخلاق (Ethicsو نحوه گزارش دهی نتایج (Reporting Results) مطرح می گردد.

پی نوشت: کارآزماییهای بالینی (Clinical Trials) از انواع رایج پژوهش در زمینه پزشکی محسوب می شود که شمار آنها در دهه گذشته رو به افزایش بوده است.

کارآزمایی بالینی مطالعات تجربی کنترل شده ای هستند برای مقایسه تاثیر اقدامات متفاوت در انسانها. کاربرد مهم کارآزمایی های بالینی در مطالعه اثرات داروها و شیوه های درمانی جدید است. هنگامی کارآزمایی بالینی برای یک فراورده دارویی بر روی انسان ها انجام می شود که اطلاعات قانع کننده ای از کیفیت این فراورده و ایمنی غیربالینی آن جمع آوری شده باشد و تاییدیه مقامات بهداشتی یا کمیته اخلاق پژوهشی در کشوری که این پژوهش در آن انجام می شود، کسب شده باشد.

  • گروه خبری : معاونت تحقبقات و فناوری
  • کد خبر : 33406
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

2 3 4 5 6 7 7 7 7 7

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1396/11/14 12:37
آرشیو
آرشیو