• 1400/05/14 - 22:46
  • تعداد بازدید خبر : 51
  • زمان مطالعه: 4 دقیقه
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان عنوان کرد؛

دانشگاه ها از نسل اول به نسل سوم تکامل می یابند

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: دانشگاه ها همانند سایر موجودات زنده، دارای یک مسیر تکاملی بوده و سازمانی راکد نیستند، دانشگاه ها از نسل اول به نسل سوم تکامل می یابند.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دکتر شادمان نعمتی – معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان عصر امروز، چهارشنبه در آیین افتتاحیه " اولین رویداد استارتاپ ویکند در حوزه سلامت " تدوین نقشه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان را افتخاری در تاریخ دانشگاه علوم پزشکی گیلان عنوان کرد. وی در ادامه با اشاره به چشم انداز دانشگاه علوم پزشکی گیلان ؛ پیشرو در بین دانشگاه های نسل سوم ، تصریح کرد؛ این چشم انداز می تواند یک مسیر جدید برای مطرح کردن دانشگاه علوم پزشکی گیلان باشد.
دکتر نعمتی افزود ؛ دانشگاه ها هم مثل سایر موجودات زنده، دارای یک مسیر تکاملی بوده و سازمانی راکد نیستند، دانشگاه ها از نسل اول به نسل سوم تکامل می یابند.
وی با بیان این مطلب که در دانشگاه نسل سوم تحقیقات، کاربردی می شود و برکت آن روی سفره مردم قرار می گیرد، نقش تحقیقات و فناوری در دانشگاه های نسل سوم را بی بدیل و مثال زدنی دانست.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در ادامه با اشاره به پروژه دره سپیدرود ( تکمیل و استقرار چرخه فناوری سلامت در استان) گفت: در این خصوص دو واحد درسی کسب کار در دانشکده ها می تواند به صورت انتخابی تدوین شود و در حال حاضر این درس به صورت پایلوت در دانشکده داروسازی در حال اجرا است. وی ایجاد کارگاه نیمه صنعتی دانشگاه را در سایت سراوان، از جمله پروژه های مهم دانشگاه علوم پزشکی گیلان ذکر کرد و اخذ موافقت اصولی و قطعی مرکز رشد فناوری سلامت را از دیگر اقدامات دانشگاه علوم پزشکی گیلان عنوان کرد.
دکتر نعمتی در ادامه با اشاره به اینکه برای اولین بار و طی دوسال اخیر در مرکز رشد سلامت دانشگاه چهل هسته فناور و چهار شرکت دانش بنیان مستقر می باشد ، تعداد برگزاری کارگاه های استارتاپ را در دانشگاه علوم پزشکی بیش 60 تا 70 دوره ذکر کرد.
وی نعداد اعضای هیأت علمی دانشگاه را 450 نفر عنوان کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی گیلان با داشتن پنج هزار و اندی دانشجو و هفت دانشکده این پتانسیل را دارد که در طی یکسال بیش از 500 رویداد استارتاپی را داشته باشد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اشاره به اولین رویداد "Startup Weekend" در حوزه پزشکی و سلامت در گیلان گفت: در این خصوص دانشگاه علوم پزشکی گیلان پتانسیل زیادی دارد.
دکتر نعمتی با بیان اینکه رویداد استارتاپ مساله تبدیل ایده به محصول است، ابراز امیدواری کرد که با تکرار این رویداد مبارک، به نتایج مطلوب برسیم. وی اختصاص صندوق خصوصی حمایت از واحدهای فناور را از دیگر پروژه های بزرگ دانشگاه خواند و یاد آور شد: یکی دیگر از پروژه بزرگ اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ساخت مجتمع کارگاه نیمه صنعتی دانشگاه در سایت سراوان است و برای کسانی که بخواهند محصولی را تولید کنند برای آنها امکان راه اندازی خط تولید را خواهیم داد.
وی اظهار امیدواری کرد که با پیوند تمامی این تشکل ها با یکدیگر، یک اکوسیستم مناسب را در استان گیلان شاهد باشیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه پیوستن به نقطه ویژه علم و فناوری دره سپید رود گیلان را به علت وضعیت خوب جغرافیایی استان، به عنوان قلب تپنده برای پژوهش و فناوری ذکر کرد و گفت: در این راستا، باید زیر ساخت های لازم لحاظ شود و قطعا" حمایت مسوولان استانی بسیار لازم و مثمر ثمر خواهد بود.
در ادامه مونا ابروفراخ- مدیر کل امورفرهنگی و اجتماعی استانداری گیلان در خصوص همایش استارتاپ ویکند اظهار داشت: با توجه به عصر امروز که همه چیز از سرعت بالایی برخوردار است در حوزه درمان نیز باید خدمات به صورت مجازی و آنلاین ارائه شود تا شاهد افزایش سرعت ارائه خدمات و کاهش هزینه ها باشیم.
وی ادامه داد این رویداد بزرگ سه روزه دردانشگاه علوم پزشکی گیلان میتواند زمینه‌ساز ایده های بزرگ از سوی دانشجویان برای به روز رسانی خدمات در حوزه سلامت و درمان باشد.
مدیر کل امورفرهنگی و اجتماعی استانداری گیلان اضافه کرد دانشجویان باید برای گروه‌های هدفی که بیشتر از دیگران نیازمند ارائه خدمات هستند ایده های جدیدی ارایه دهند تا افراد معلول و نیازمند به سهولت بتوانند از خدمات حوزه سلامت بهره مند شوند.
وی خاطرنشان کرد: سلامت اجتماعی به صورت یک چارچوب کلی است و دانشجویان خلاق و فعال در حوزه علوم پزشکی می توانند با ارایه خلاقانه برنامه ها مسوولین استان و کشور را در حوزه ارتقای سلامت اجتماعی یاری کنند و در بسیاری از موارد با اجرای این ایده ها نقش بسزایی در ایجاد اشتغال داشته باشند.
اولین رویداد "استارتاپ ویکند" (Startup Weekend) در حوزه پزشکی و سلامت شمال کشور، با حضور فعالان این عرصه، عصر امروز در دانشکده پزشکی رشت آغاز بکار کرد و دراین رویداد۶۸ ایده ارایه شد و طی آن ۱۵ ایده با اکثریت آرا به عنوان ایده های برتر انتخاب شدند
  • گروه خبری : معاونت تحقبقات و فناوری
  • کد خبر : 41588
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

2 2

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/08/23 22:46
آرشیو
آرشیو