دوره آموزشیstartup ویژه اعضای هیأت علمی و کارشناسان دانشگاه برگزار شد
دوره آموزشی استارتاپ (Startup) با حضور مدیر فناوری سلامت دانشگاه ، اعضای هیأت علمی، کارشناسان دانشگاه، صبح امروز (سه شنبه) در دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دوره آموزشی استارتاپ (startup) ویژه اعضای هیأت علمی و کارشناسان دانشگاه، صبح روز سه شنبه دوم خرداد ماه در محل سالن کارگاه های دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت برگزار گردید.
در ابتدای جلسه، دکتر نجم اله طایفه- مدیر فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص مفهوم کلی استارتاپ و نحوه ثبت شرکت های دانش بنیان و فعالیت مراکز رشد سخنانی ایراد کرد.
سپس مدرسین کارگاه به ارایه مطالبی در خصوص مفاهیم اصلی استارتاپ، فرایند تبدیل استارتاپ به یک کسب و کار جا افتاده و موفق، مبانی علمی و کاربردی خلاقیت، روشهای خلاقیت، بررسی اجمالی شیوه های اعتبارسنجی ایده های اولیه کسب و کار نوآورانه و همچنین معرفی حوزه های پردرآمد در زمینه تجاری سازی نوآوری های پزشکی و سلامت و آشنایی با رویکردهای پرطرفدار استارتاپ های سلامت پرداختند. در خاتمه ظهر امروز، کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم استارتاپ و کسب و کارهای نوآورانه با انجام کار گروهی به کار خود پایان داد.
پی نوشت: گسترش اقبال جهانی به کسب و کارهای مبتنی بر نوآوری سبب شده کسب و کارهای نوپا و نوآور که در اصطلاح "استارتاپ" (Startup) نامیده می شوند در چند سال اخیر بسیار مورد توجه سیاستگزاران در بسیاری از کشورهای مختلف جهان (اعم از توسعه یافته و یا در حال توسعه) قرار گیرد. از سویی دیگر، تردیدی نیست که اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان صرفا از طریق تقویت استارتاپ ها می تواند با قاطعیت به حرکت خود ادامه دهد. پزشکی و سلامت یکی از اصلی ترین حوزه هایی است که در چند سال اخیر نقشی پر رنگ در تولید ثروت و ارایه فناوری ها و خدمات مبتنی بر نوآوری داشته است.
نظر دهید