نشست معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده داروسازی
نشست بررسی فعالیتهای پژوهشی اعضای هیأت علمی دانشکده داروسازی در دانشکده مذکور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ ظهر امروز (چهارشنبه) نشستی با حضور دکتر شادمان نعمتی- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر میرسعید عطارچی- مدیر تحقیقات و فناوری، دکتر حمیدرضا بادلی-مدیر توسعه فناوری سلامت و سایر مسوولین معاونت تحقیقات و فناوری با مسوولان و اعضای هیأت علمی داروسازی در دفتر دانشکده مذکور برگزار شد.
دکتر شادمان نعمتی- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن گرامیداشت ایام فاطمیه و دهه مبارک فجر، به محور زیر ساخت های موجود در معاونت تحقیقات و فناوری اشاره کرد و گفت: معاونت تحقیقات و فناوری، بطور متوالی طی دو سال اخیر در محور زیر ساخت ها در بین دانشگاه های تیپ دوم، رتبه دوم را کسب نموده است.
وی اظهار داشت: با توجه به وجود زیرساخت های مناسب در دانشگاه، انتظار می رود که دانشکده ها علی الخصوص دانشکده داروسازی از این امکانات در جهت پیشبرد فعالیت های علمی خود بهره ببرد.
دکتر نعمتی با تاکید بر افزایش پروژه ارتباط با صنعت، طرح های تحقیقاتی مشترک با خارج از کشور، پتنت های ثبت شده، تعداد ایده های استارتاپی و هسته های فناور در دانشگاه، افزود: انتظار می رود در سال 98-97 تعداد موارد ذکر شده افزایش یافته و حداقل یک عنوان پروژه تحقیقاتی در زمینه ارتباط با صنعت دانشگاه صورت پذیرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با بیان این موضوع که زیرساخت های مناسب در زمینه برگزاری کارگاه های توانمندسازی اساتید و سامانه های الکترونیکی در دانشگاه وجود دارد، بر استفاده صحیح از امکانات موجود در دانشگاه تاکید کرد.
دکتر نعمتی همچنین از در نظر گرفتن مشوق های فناورانه برای اعضای هیأت علمی دانشگاه در آینده نزدیک خبر داد.
دکتر میرسعید عطارچی- مدیر تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز با اشاره به اینکه برای رسیدن به جایگاه ایده آل باید زمان طی شود افزود: با برنامه ریزی دقیق و درست می توان به جایگاه اصلی و موقعیت مناسب رسید.
وی گفت: برای انجام فعالیت های پژوهشی باید به زیر ساخت های موجود نیز توجه شود. در صورت وجود زیر ساخت های مناسب ، برونداد های پژوهشی اتفاق می افتد ولی آنچه حائز اهمیت می باشد، وجود جریان پژوهشی در فعالیت ها است.
در ادامه مدیر تحقیقات و فناوری ضمن یادآوری در زمینه تفویض اختیار برای تصویب طرح های تحقیقاتی در دانشگاه، بر ارتقاء وضعیت طرح های تحقیقاتی در دانشگاه تاکید کرد.
سپس دکتر حمیدرضا بادلی- مدیر توسعه فناوری سلامت نیز به وجود ظرفیت های بسیاری از کارخانه های صنعتی برای انجام فعالیت های فناورانه اشاره کرد و افزود: باید شرایطی ایجاد کنیم تا ارتباط با مراکز دیگر تسهیل شود و با توجه به این موضوع، می توانیم هرچه سریعتر به حد ایده آل برسیم.
مدیر توسعه فناوری سلامت ادامه داد: امید است به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، بتوانیم راه های جدیدتری برای حرکت بهتر و سریعتر فناوری در دانشگاه ایجاد کنیم.
حسن عباس پور - مدیر اطلاع رسانی و منابع علمی دانشگاه به تامین منابع دانشگاه در دو مرحله در سالجاری اشاره کرد و اظهار داشت: با مراجعه به سامانه منبع یاب در دانشگاه، بیش از 8800 عنوان منابع اطلاعاتی در دسترس محققان قرار می گیرد.
در ادامه دکتر کورش دلپسند- مسوول مراکز تحقیقاتی نیز گزارشی در خصوص نتیجه بازدید بازرس کمیته ملی از حیوانخانه موجود در دانشکده داروسازی ارایه داد و به پتانسیل موجود در مرکز تحقیقات غذا و دارو برای ارسال طرح های تحقیقاتی اشاره کرد.
دکتر مهدی شیرزاد سیبنی- مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه نیز ضمن ارایه گزارش در خصوص فعالیت های انجام شده در این زمینه ، اظهار امیدواری کرد در سال آینده بتوان میزان پروژه های صنعتی در دانشگاه را افزایش داد.
دکتر مصطفی گل شکن – رییس مرکز رشد دانشگاه همچنین در خصوص پتنت های ثبت شده در این زمینه، گزارشی ارایه داد.
در پایان دکتر مسعود فقیه اخلاقی- رییس دانشکده داروسازی و اعضای هیأت علمی دانشکده داروسازی به بیان نقطه نظرات در مورد مسایل و مشکلات موجود در زمینه کاری پرداختند و مسوولان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز راه حل هایی را در جهت رفع موانع و ارتقای وضعیت موجود ارایه دادند.
نظر دهید