• 1395/05/03 - 12:09
  • تعداد بازدید خبر : 20
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

هر عضو هیات علمی ؛ یک شرکت دانش بنیان

نظربه اهمیت علوم پایه در پزشکی و پژوهش، دکتر شادمان نعمتی در اولین برنامه کاری خو در دیدار با اعضای هیات علمی  پایه، گفت: هر عضو هیات علمی یک فرصت برای دانشگاه محسوب می شود. فرصتی که  قابلیت ایجاد یک شرکت دانش بنیان را دارد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی ( وب دا ) : دکتر شادمان نعمتی - معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در اولین نشست خود با اعضای هیات علمی پایه از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به عنوان موتور اصلی محرک پژوهش و فناوری نام برد و گفت: برای پذیرفتن مسوولیت در گام اول، باید آن قابلیت و توانایی را در خود دید. در غیر این صورت باید قید پذیرفتن مسوولیت را زد. در این زمینه آن چه در طول دوران زندگی علمی برایم مهم است فرصت هایی می باشد که بتوانم ایجاد کنم.
وی اظهار کرد: پژوهش در زمره کارهای سخت و با اهمیت قرار دارد. در سال 2015 ایران توانست از مهمترین رقیب خود یعنی ترکیه، برای اولین بار از لحاظ تولید مقالات علمی و استنادات علمی پیشی بگیرد . در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی گیلان با چهارصد و بیست عضو هیات علمی نخبه و قابل، هنوز جایگاه واقعی خود را به دست نیاورده و تعداد مقالات بسیار کم است.
دکتر نعمتی در بخشی دیگر از سخنان خود خاطر نشان کرد : دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مقایسه با دانشگاه های ؛ مازندران و بابل آن جایگاهی را که شایسته ی آن می باشد، ندارد و ما اگر بخواهیم درست عمل کنیم، باید با بهینه کردن شرایط فعلی، پیش رویم تا به اقدام و عمل برسیم.
وی با اشاره به این مطلب که استراتژی های دانشگاه علوم پزشکی گیلان با روش های روز دنیا تدوین شده است، گفت : تدوین برنامه راهبردی در دانشگاه یک کار اساسی و مهمی بود و اما لازمه تحقق این مهم، اقدام و عمل صحیح می باشد، چرا که چشم انداز دانشگاه تا سال 1404 پیشرو بودن در بین دانشگاه های نسل سوم است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ادامه داد : با توجه به سه نکته اساسی ، به خصوص در معاونت تحقیقات و فناوری می توان گفت آن چه ضروری به نظر می رسد " مساله ی تحولات " است که باید در دیدگاه و نگرش ایجاد شود، و این تحول صرفا" مختص مدیران و اعضای هیات علمی نیست . شاخص های دانشگاه، حاصل جمع شاخص های اساتید، اعضای هیات علمی و کارکنان، است.
وی افزود : دانشگاه نسل سوم ، یک دانشگاه کاربردی و مولد ثروت است . در این راستا دانشگاه اعضای هیات علمی را ذی نفعان خود می داند. ذی نفعانی که از ارزش های دانشگاه محسوب شده و وظیفه دانشگاه در قبال آنها ارزش آفرینی است. دانشگاه علوم پزشکی می خواهد بستر مناسبی برای ارتقای نخبگان فراهم نماید.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان یاد آور شد: در دانشگاه های نسل سوم، معاونت تحقیقات و فناوری رکن اصلی را دارد. در این خصوص، تحقیقات باید ارتقا یابد و مراکز پژوهشی باید تجهیز شده و ساختار ها باید بهینه سازی شود. در این راستا، باید از تمام پتانسیل های موجود استفاده کرد و برای رسیدن به چشم انداز باید برنامه های مشخص، تدوین نمود.
وی با اشاره به شعار "هر عضو هیات علمی ، یک شرکت دانش بنیان " گفت : با حمایت هایی که وزارت متبوع دارد و با توجه به شعار اقتصاد مقاومتی ،می توان گفت هر عضو هیات علمی، قابلیت ایجاد یک شرکت دانش بنیان را دارد و این برای دانشگاه یک فرصت است.
دکتر نعمتی ، جلسه ی امروز را فتح البابی برای نشست های آتی ذکر کرد و در پایان اظهار امیدواری کرد که با رفع موانع بتوانیم زیر ساخت های موجود را توسعه دهیم. وی برای رسیدن به این مهم، مساعدت و کمک اساتید را خواستار شد.
در ادامه ی این نشست، هر یک از اساتید پایه و مدیران گروه های بالینی، به بیان مسایل و نقطه نظرات خود پرداختند./ص
  • گروه خبری : معاونت تحقبقات و فناوری
  • کد خبر : 18989
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

هر عضو هیات علمی ؛ یک شرکت دانش بنیان هر عضو هیات علمی ؛ یک شرکت دانش بنیان هر عضو هیات علمی ؛ یک شرکت دانش بنیان هر عضو هیات علمی ؛ یک شرکت دانش بنیان هر عضو هیات علمی ؛ یک شرکت دانش بنیان هر عضو هیات علمی ؛ یک شرکت دانش بنیان هر عضو هیات علمی ؛ یک شرکت دانش بنیان هر عضو هیات علمی ؛ یک شرکت دانش بنیان هر عضو هیات علمی ؛ یک شرکت دانش بنیان

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1395/05/03 12:09
آرشیو
آرشیو