رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
ارتباط با صنعت، یک ضرورت در حوزه سلامت است
پیش از ظهر امروز- سه شنبه، در نشست نمایندگان صنعت با مسوولین دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر شاهرخ یوسف زاده از ارتباط با صنعت به عنوان یک ضرورت در حوزه سلامت، یاد کرد.
به گزارش پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ دکتر یوسف زاده چابک-رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان صبح امروز- چهارشنبه، در جلسه ارتباط دانشگاه علوم پزشکی گیلان با صنعت، با اشاره به روند حرکت علمی کشور در سال های اخیر، کاربردی کردن طرح ها و مقالات تحقیقاتی و تناسب آن با اهداف و نیازهای جامعه را امری ضروری برشمرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی، افزود: امروزه مراکز علمی و دانشگاهی با فعالیت های پژوهشی در راه علم گام بر می دارند، تمام مسیر حرکت علمی بشر تا به امروز نشان از آن دارد که تکیه بر دانش، پرثمرترین و کارآمدترین مسیر برای خلق ثروت، کارآفرینی و تولید است.
وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به عنوان یک مرکز علمی و دانشگاهی، پس از ماه ها تلاش و تبیین نقشه راه، هدف خود را بدون آزمون و خطا تا رسیدن به جایگاه مورد انتظار، دنبال خواهد کرد. ما می خواهیم فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی خود منشا تولید ثروت و کارآفرینی باشند.
دکتر یوسف زاده چابک ارتباط با صنعت را یکی از مهمترین اهداف و ستون های برنامه استراتژیک خواند و گفت: امروز ارتباط با صنعت برای دانشگاه یک ضرورت است به طوری که پتانسیل ها و ظرفیت های صنعت می تواند منجر به بهبود عملکرد حوزه سلامت شود. از سوی دیگر، مهمترین رسالت دانشگاه در سطح ملی توسعه گیاهان دارویی است. تولیدات گیاهی در استان می تواند به عنوان یک پتانسیل و مجصول استراتژیک در کنار چای و برنج قرار گیرد.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی می خواهد فرصت را مغتنم بداند و با استفاده از پتانسیل های دانشکده داروسازی و در کنار توانمندترین شرکت های دارویی به بالندگی و ارتقا در این زمینه دست یابد. در راستای این تفکر، مراکز تحقیقاتی و دانش بنیان جدیدی در دانشگاه ایجاد شده و در شرو تاسیس است. همچنین رشته های جدیدی به سایر رشته ها افزوده خواهد شد.
دکتر یوسف زاده چابک، اظهار داشت: راه اندازی بانک ایده ها نیز یکی از اهداف این دانشگاه و فرصتی مناسب برای همراه کردن علوم پایه در راستای نیازهای موجود است.
وی از سفر پروفسور مجید سمیعی- رییس انجمن جراحان مغز جهان، به عنوان نقطه عطفی در توسعه فعالیت های دانشگاه علوم پزشکی گیلان یاد کرد و تصریح نمود: امروز فرصتی به وجود آمده تا ظرفیت ها و توانمندی های دانشگاه در اغلب حوزه ها دیده شود . در این راستا تحقق این مهم نیازمند برنامه و استفاده از همه پتانسیل های موجود در استان است.
* محصولات دانش بنیان می تواند پایه های اقتصاد مقاومتی را در کشور محکم تر سازد
دکتر علی منتظری – رییس سازمان صنعت و معدن استان نیز در سخنان خود ارتباط با دانشگاه ها را سرلوحه فعالیت های این سازمان خواند و برای همکاری در بخش های مختلف دانشگاه علوم پزشکی اعلام آمادگی کرد.
وی گفت: از این پس، آینده صنعت به میزان تولید بستگی ندارد بلکه نوع تولید و کیفیت خدمات مهم است. محصولات دانش بنیان می تواند پایه های اقتصاد مقاومتی را در کشور محکم تر سازد.
دکتر شادمان نعمتی- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در ادامه با بیان این مطلب که ارتباط با صنعت مقوله ای حایز اهمیت است، تصریح کرد: این مهم باید به صورت علمی و آکادمیک دنبال شود. در این خصوص با اجرایی شدن برنامه راهبردی دانشگاه و بهبود زیرساخت های موجود، این ارتباط می تواند با کیفیت، دوجانبه و فاخر برقرار شود.
دکتر نعمتی افزود: ما می خواهیم سطح این ارتباط را ارتقا ببخشیم و دیدمان کاملا عملیاتی است. دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حال ورود به فاز جدیدی است و من امیدوارم در این فضا و با پتانسیل های بسیار خوبی که داریم کار ماندگاری صورت پذیرد.
در حاشیه این نشست مواردی در خصوص زمینه های همکاری، موانع و مشکلات، برقراری اتاق فکر برای اسقرار صحیح فرایندهای دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه و تشکیل کارگروه تخصصی از سوی نمایندگان گروه های صنعتی حاضر در جلسه مطرح شد.
جلسه ارتباط دانشگاه علوم پزشکی گیلان با صنعت، صبح امروز- چهارشنبه، با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، رییس سازمان صنعت و معدن گیلان، معاونین و مدیران دانشگاه، مدیران و نمایندگان گروه های صنعتی فعال در حوزه سلامت گیلان، در سالن اجلاس دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، برگزار شد. این برنامه یکی از گام های اجرایی پیش بینی شده در برنامه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان است.
نظر دهید