معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد:
بانک ایده های پژوهشی با هدف ایجاد ژورنال ایده های فناورانه راه اندازی می شود
دکتر شادمان نعمتی- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در کارگاه قوانین ثبت شرکت های دانش بنیان از تشکیل بانک ایده های پژوهشی و خلاقانه با هدف ایجاد ژورنال ایده های فناورانه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری: کارگاه یکروزه آشنایی با قوانین ثبت شرکت های دانش بنیان صبح روز چهارشنبه 17 شهریور 1395 با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، رییس پارک علم و فناوری گیلان، مدیر فناوری سلامت ، مدرس کارگاه و مدعوین در سالن اجتماعات پارک علم و فناوری برگزار شد.
دکتر شادمان نعمتی- معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ابتدا ضمن تاکید بر چشم انداز دانشگاه تا سال 1404 مبنی بر پیشرو در دانشگاه های نسل سوم ، به شعار اصلی معاونت تحقیقات و فناوری تحت عنوان " هر عضو هیأت علمی ، یک شرکت دانش بنیان" اشاره کرد. وی اظهار داشت: هدف اصلی پژوهش، شکوفایی اقتصاد و کار است تا به پشتوانه آن شاهد نشاط علمی و عملی در فرایندهای کاری باشیم و از آنجائیکه اعضاء هیأت علمی دانشگاه ذهن خلاقی دارند از فرصت های بدست آمده نهایت استفاده را نموده و مسیر را بدرستی طی می نمایند.
وی از تشکیل بانک ایده های پژوهشی با هدف ایجاد ژورنال ایده های فناورانه خبر داد و افزود: این بانک ایده ها در مراکز توسعه تحقیقات بالینی و مراکز تحقیقاتی دانشگاه تشکیل می گردد و ایده های برتر منتخب،از حمایت معاونت تحقیقات بهره مند خواهند شد.
سپس دکتر متقی طلب- رییس پارک علم و فناوری به ظرفیت های موجود در دانشگاه علوم پزشکی گیلان اشاره کرد و اظهار داشت که باید از این ظرفیت ها نهایت استفاده را نمود.
رییس پارک علم و فناوری به بیش از 4500 بیزنس که در حوزه های سلامت مطرح هستند اشاره کرد و گفت که گام اولیه در تولیدات فناورانه ارائه مقاله است که در گام های نهایی مقالات تبدیل به واحد های فناور گردیده به نحوی که کشور از منافع آنان برخوردار شده و تکنولوژی تجاری سازی می گردد.
وی گفت: پارک علم و فناوری گیلان در ارتباط با ایجاد هسته ، واحد و شرکت های فناور در دانشگاه علوم پزشکی که پایه علمی و توجیه اقتصادی داشته و بتواند وارد بازار شده و تیم کاری مرتبط باشد، حمایت های لازم را انجام داده و پشتیبانی می نماید.
در ادامه دکتر نجم اله طایفه- مدیر فناوری سلامت دانشگاه در خصوص فرآیند تأسیس مرکز رشد فناوری سلامت و نحوه پذیرش هسته های فناوری، زمان درخواست و ثبت شرکت های دانش بنیان صحبت نمود.
سپس مجید حقیقی- مدرس کارگاه آموزشی در مورد مباحث مورد نظر در کارگاه از جمله: بحث معرفی قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان ( تاریخچه، ساختار قانونی و اجرایی)، درخواست برای استفاده از حمایت های قانونی ( روش ثبت نام ، معیارهای ارزیابی،فرایند ارزیابی و...) و گستره حمایت از شرکت های دانش بنیان ( شاخص حمایت های قانونی و فراقانونی و شرایط و توضیحات) سخنانی ایراد کرد.
نظر دهید