• 1396/09/27 - 17:07
  • تعداد بازدید خبر : 35
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت از نزدیک در جریان نحوه اجرای طرح ملی تروما قرار گرفت

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت از نزدیک در جریان نحوه اجرای طرح ملی تروما سیستم که توسط مرکز تحقیقات ترومای جاده ای دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حال اجراست، قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا): معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با بازدید از مرکز تحقیقات ترومای جاده ای و علوم اعصاب در گیلان، از نزدیک در جریان نحوه اجرای طرح ملی تروما سیستم که توسط مرکز تحقیقات ترومای جاده ای دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حال اجراست، قرار گرفت.

با اجرای تروما می توان میزان تلفات ناشی از حوادث ترافیکی را کاهش داد
در این بازدید هدف اصلی از اجرای طرح تروما، کاهش میزان تلفات ناشی از حوادث ترافیکی و مدیریت پیش بیمارستانی، عنوان شد. طرح پایلوت سیستم ترومای گیلان، توسط مرکز تحقیقات ترومای جاده ای در سال 1394 به عنوان یک طرح ملی به ثبت رسید و پس از انجام اقدامات لازم در سال 1396 به اجرا درآمد. در این طرح سازمان های متولی مانند راهنمایی و رانندگی، پایانه ها، پلیس، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی گیلانآ استانداری، سازمان برنامه و بودجه و هلال احمر جهت اجرای سیستم تروما همکاری دارند.

مرکز تحقیقات ترومای جاده ای در سال 1394 به عنوان اولین مرکز توسط شورای گسترش دانشگاه ها مصوب و قطعی شد. حوزه فعالیت این مرکز در حال حاضر در زمینه های تروما برای گرو ه های هدف فعال است. از دستاوردهای آن نیز می توان به بانک داده ها (Data Center) برای حوادث ترافیکی، غرق شدگی، سوختگی، مسمومیت با قرص برنج و توانبخشی اشاره کرد. در این راستا، تدوین و راهنمای آموزشی براید حوادث غیر عمدی، ثبت و راه اندازی مرکز آسیب های نخاعی ناشی از حوادث ترافیکی از دیگر دستاوردهای این مرکز تحقیقاتی، است. /ک - ن

  • گروه خبری : معاونت تحقبقات و فناوری
  • کد خبر : 32061
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1396/09/27 17:07
آرشیو
آرشیو